Želimo da čujemo vašu priču: Kakva iskustva imate sa Centrima za socijalni rad u Srbiji

Koliko je sistem bio efikasan u rešavanju vašeg problema?
BBC
BBB

Slučaj zlostavljanja i zanemarivanja devojčice u Beogradu ponovo je u pažnju javnosti doveo delovanje Centara za socijalni rad u Srbiji.

Pišite nam ako želite podelite vaša iskustva sa nama.


Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

  • Ana

    05.04.2023 17:52
    Prijavljujes nasilje,zlostavljanje maltretiranje,molis ih za produzenje mera zabrane prilaska,dodjes na sud procitaju ti da si ta koja je nasila zato sto to prijavljuje…bez obzira sto godinama u nazad prijavljujes nasilnika,al sve resava bednih 150€ ,za taj novac ce da napisu da je ubica zapravo svetac!
    Lazarevac treba zatvoriti!!!!
  • ****

    05.04.2023 09:14
    Sto dalje od njih!
    Mogla bih da napisem knjigu o njihovom (ne)radu i (ne)kompetentnosti! Bez obzira na misljenje tri razlicita tima psihijatrisjkih vestaka i gradskog ombudsmana (i sudskih presuda da mi se vrate oteta deca) da je upravo "tim" u CSR napravio ogromne propuste u slucaju moje porodice i da mi se MORA dodeliti novi tim, u CSR nista i niko nije reagovao na to. Mrtvo slovo na papiru! Epilog- 8 godina nemam nikakav kontakt sa decom, koja su sada vec punoletna, totalno i nepovratno otudjena od mene. Gospodje iz tima i dalje "rade" na istim pozicijama, dok su neke i napredovale... Novosadski CRS iz mog izkustva je leglo nestrucnih ljudi, koje mozda imaju neke diplome, ali su krajnje neljubazne, bez trunke empatije i vrlo pristrasne, a moguce i potplacene! Na posao redovno kasne, a radno vreme zavrsavaju kada njima odgovara! Odgovaraju iskljucivo svojim sefovima, koji naravno prikrivaju i zataskavaju sve njihove propuste. Sa takvim radom, ti isti sefovi i direktori menjaju fotelje i po pravilu napreduju u druge gradske sluzbe... U toj ustanovi tesko dacete uspeti da nadjete adekvatnu pomoc za problem koji imate i ako mozete ZAOBILAZITE ih u sirokom luku, jer cete proci mnogo gore nego da ste koliko toliko sami pokusali da resite problem. Oni kada vas "uzmu" po svoje-ugasili ste.
  • Nale

    04.04.2023 14:57
    Komentar
    Mnogi ljudi bi prijavili nasilje socijalnim službama i policiji da ti isti službenici odnosno policajci istog časa obaveste nasilnika ko ga je prijavio.Dakle ne postoji poslovni kodeks i poznavanje posla kojim se bave.Na kraju mora snositi posledice onaj ko prijavi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC