Kevin Hart i Džeri Sajnfeld najplaćeniji stendap komičari na svetu

Dvadeset najplaćenijih stend-ap komičara na svetu u proteklih godinu dana ukupno su zaradili 272 miliona dolara, od čega 100 miliona "otpada" na dvojicu najplaćenijih.
Prema najnovijoj Forbsovoj listi najplaćenijih stendap komičara, Kevin Hart i Džeri Sajnfeld su najbogatiji "proizvođači humora".
 
Hart je od juna prošle do juna ove godine zaradio 59 miliona dolara, dok je zvezda nekada popularne humorističke serije, Sajnfeld, prihodovao 41 milion.
 
Dok je Netfliks i dalje ključni faktor, s obzirom na to da je šestoro od 10 najplaćenijih imalo svoje "specijale" na toj platformi, putovanje, odnosno turneje su najbolji način da se zaradi na komediji.
 
"Ništa nije bolje od turneja", rekao je Hart prošle godine.
 
Njegov pratilac, Sajnfeld, koji je na Forbsovim listama godinama bio neprikosnoven na prvom mestu, pao je sa prošlogodišnjih 57,5 miliona na 41 milion dolara, jer nije Netfliksu isporučio specijal.
 
Inače, od 20 najbolje plaćenih komičara, samo jedan nije Amerikanac. Južnoafrikanac Trevor Noa zauzeo je četvrto mesto sa zarađenih 28 miliona dolara.
 
Ovo je lista najplaćenijih komičara u 2018 godini:
 
10. Aziz Ansari, zarada: 13 miliona dolara
9. Džef  Danam, zarada: 15 miliona dolara
8. Teri Fator, zarada: 17 miliona dolara
7. Ejmi Šumer, zarada: 21 milion dolara
6. Gabriel Iglesias, zarada: 22 miliona dolara
5. Sebastijan Maniskalko, zarada: 26 miliona dolara
4. Trevor Noa, zarada: 28 miliona dolara
3. Džim Gafigan, zarada: 30 miliona dolara
2. Džeri Sajnfeld, zarada: 41 milion dolara
1. Kevin Hart, zarada: 59 miliona dolara

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija