Danas ističe rok za uplatu pete rate dugovanog poreza i doprinosa

Obveznici koji su ostvarili pravo na odlaganje plaćanja dugovanog poreza i doprinosa još danas imaju rok da uplate petu ratu.
Danas ističe rok za uplatu pete rate dugovanog poreza i doprinosa
Foto: Pixabay
U pitanju je odlaganje plaćanja poreza i doprinosa u skladu sa uredbom Vlade Srbije radi ublažavanja ekonomskih posledica epidemije korona virusa.
 
Privrednik koji ne izmiri ratu u propisanom roku gubi pravo na odlaganje plaćanja obaveza po osnovu poreza i doprinosa koje su predmet odlaganja i celokupni preostali poreski dug dospeva danom gubitka prava na odlaganje plaćanja.
 
Za dodatne informacije poreski obveznici mogu se obratiti Кontakt centru Poreske uprave na brojeve telefona 0700-700 007 i 011-33 10 111.č
 
Takođe, mogu da se informišu na šalterima "Vaš poreznik" u 37 filijala Poreske uprave širom Srbije.

Teme

porez
  • Za teorija i praksa

    10.06.2021 15:58
    U mupu se ništa ne plaća, samo zakažete termin
  • Fo

    10.06.2021 11:03
    Fo
    A odakle davam platim kada nemam ni za redovne dazbine! Umesto daste pola nameta izbrisali i tako pomogli preduzetnicima vi ste ih sa ovim zauvek sahranili! Tako prava drzava pomaze svoje preduzetnike kao Nemacka,Hrvatska,cela EU a vama zinulo d..e za pare koje pola preduzetnika nema jer nije radilo i ako radi to je drasticno umanjeno!
  • Teorija i praksa

    10.06.2021 07:43
    Se veoma razlikuju
    Informisao se više puta, na šalteru ne znaju da kažu iznos duga, traže da otvorim elektronski sertifikat pa da pogledam. A to košta 5000 din u pošti, ili 3500 za novu lk sa čipom..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija