Poznato kada ležu pare: Mladi će po 5.000 dinara dobijati od 16. decembra

Prva isplata pomoći mladima od 16 do 29 godina u iznosu od po 5.000 dinara počeće 16. decembra, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.
Poznato kada ležu pare: Mladi će po 5.000 dinara dobijati od 16. decembra
Foto: Pixabay
"Prva isplata kreće dan po završetku prijave, a ona će trajati od 1. do 15. decembra, i u sledećih dva-tri dana isplatićemo pomoć svima koji se prijave, a ispunjavaju uslove", rekao je Mali gostujući na TV Pink.
Ministar finansija je ponovio da za ovu pomoć svi mladi treba da se prijave.

 Dodao je da treba da se prijave, bez obzira na to da li su se ranije prijavljivali i da je to neophodno uraditi preko Uprave za trezor.

  • smarate

    14.12.2022 00:33
    smarate
    koliko ste dosadni sa ovim komentarima, deci znaci nemaju posao, 5000 je za vecini od njih mnogo znaci, evo meni znaci sto cu tehnicki da uradim za te pare, ako vam smeta ne prijavljujte se, samo se*ete po svima i po svemu i posle vam nije jasno sto ste toliko nesrecni, fokusiraj se na ono sto ti prija ako ti smetaju ove vesti sto ih citas izadji idi gledaj nesto lepo sto ce ti prijati, mnogo ste veliki kenja*ori i smaraci
  • ZX

    07.11.2022 07:51
    Traje predugo
    Milostinja ili mito, svejedno je. U pitanju je ljigava, udvorička politika.
  • Sremac.. Al praviii.

    05.11.2022 16:53
    Haos
    Decu treba učiti da budu vredna.. Učtiva,kulturna..Vaspitana,pre svega.. Ova budalaština sa 5000,,više nažalost, nije ni smešna.. Jad i tuga na način Velikog šefa kuhinje. Putuj Evropoo... I ne okreči se.. Rusija majka širi ruke..Samo napredno.. Putin čeka.. Vojske nikad dosta.. Tužni Ruski rat me dirno svojski.. E toga da je njemu,, ratova i vojski..Fali Balaševič.. Baš fali.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija