Siniši Malom uručeno priznanje Reformator godine

Ministru finansija Srbije Siniši Malom danas je uručeno priznanje Reformator godine koje mu je dodelio Upravni odbor Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).
Siniši Malom uručeno priznanje Reformator godine
Foto: 021.rs
To priznanje je NALED dodelio prvi put posle 2019. godine na konferenciji povodom predstavljanja 15. "Sive knjige" u kojoj su preporuke za reformu poslovnog orkuženja.
Specijalna priznanja za promociju reformi u medijima dodeljena su novinaru Radio Beograda Ivanu Jovanoviću, urednici Blic biznisa Suzani Lakić i urednici magazina i portala Nova Ekonomija Ivani Pavlović.
Priznanja za ostvarenja i rezultate u javnoj upravi dobili su timovi u gradskim upravama Sombora i Zrenjanina.
 
Specijalno priznanje dobio je direktor Agencije za privredne registre Milan Lučić za rezultate u digitalizaciji.
  • Grbavica

    11.03.2023 11:48
    Reformator?
    Hahahahahahahahaha
  • Rile

    11.03.2023 08:02
    Budalaštine!
  • Neli

    10.03.2023 18:46
    Iznenadjena
    Sam sto gospodja Zagorka Doljevac, pardon, Dolovac, nije dobila nagradu za reformatorstvo unazad. Moze li da se izmisli i tako neka nagrada? Gospodin Mali je svakako za primer deci sta ih ceka ako ostanu ovde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija