Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija od 4. maja na Plitvičkim jezerima

Međunarodna PRO PR konferencija i njeno 20. jubilarno izdanje biće održano od 4. do 7. maja u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.
Učesnike očekuje 16 predavanja i dva panela, a moto ovogodišnje konferencije je "Green public relations, green responsibilities", odnosno "Zeleni odnosi sa javnošću, zelena odgovornost".
Svoj dolazak, između ostalih, potvrdili su: Martin Nesirki, direktor informativne službe Ujedinjenih nacija, direktor komunikacija na BBC-ju Džon Šild, direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado Karlos Čakuakeda, Erik den Hodet, direktor operative u Ministarstvu opštih poslova u Holandiji, a osim stranih predavača učestovaće i domaći i regionalni.
Panel pod nazivom: "Govoriti istinu, da li je dovoljno iseći maglu laži" moderiraće Ričard Lining, a Jelena Gavrilović Šarenac, šefica korporativnih komunikacija u Henkelu moderiraće panel "Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja".
 
"Srećan sam što je ovo ‘putovanje’, koje traje 20 godina uspelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom "Networking In Motion" - "Povezivanje u pokretu", fokusirana na teme odnosa s javnošću. U ovih 20 godina organizovano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, te više od 4.100 učesnika bili su deo ove konferencije. Digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa s javnošću koji su takođe doživeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacionu, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći se ka unutrašnjoj i spoljnoj javnosti", izjavio je Danijel Koletić, predsednik organizacionog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.
 
U sklopu jubilarnog PRO PR-a, 11. put zaredom dodeliće se PRO PR GLOBE Awards priznanja.
 
Opširnije o samom događaju pogledajte na OVOM linku.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Srpska ekonomija raste uprkos izazovima

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas na prolećnom zasedanju Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Grupacije Svetske banke da srpska ekonomija raste, uprkos izazovima.

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.