Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija od 4. maja na Plitvičkim jezerima

Međunarodna PRO PR konferencija i njeno 20. jubilarno izdanje biće održano od 4. do 7. maja u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.
Jubilarna 20. Međunarodna PRO PR konferencija od 4. maja na Plitvičkim jezerima
Foto: Promo
Učesnike očekuje 16 predavanja i dva panela, a moto ovogodišnje konferencije je "Green public relations, green responsibilities", odnosno "Zeleni odnosi sa javnošću, zelena odgovornost".
Svoj dolazak, između ostalih, potvrdili su: Martin Nesirki, direktor informativne službe Ujedinjenih nacija, direktor komunikacija na BBC-ju Džon Šild, direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado Karlos Čakuakeda, Erik den Hodet, direktor operative u Ministarstvu opštih poslova u Holandiji, a osim stranih predavača učestovaće i domaći i regionalni.
Panel pod nazivom: "Govoriti istinu, da li je dovoljno iseći maglu laži" moderiraće Ričard Lining, a Jelena Gavrilović Šarenac, šefica korporativnih komunikacija u Henkelu moderiraće panel "Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja".
 
"Srećan sam što je ovo ‘putovanje’, koje traje 20 godina uspelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom "Networking In Motion" - "Povezivanje u pokretu", fokusirana na teme odnosa s javnošću. U ovih 20 godina organizovano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, te više od 4.100 učesnika bili su deo ove konferencije. Digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa s javnošću koji su takođe doživeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacionu, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći se ka unutrašnjoj i spoljnoj javnosti", izjavio je Danijel Koletić, predsednik organizacionog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.
 
U sklopu jubilarnog PRO PR-a, 11. put zaredom dodeliće se PRO PR GLOBE Awards priznanja.
 
Opširnije o samom događaju pogledajte na OVOM linku.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija