Počinje Biznis plan: Novi serijal o preduzetništvu do kraja godine na 021

Kako pokrenuti sopstveni posao? Gde su prepreke i ko ih postavlja? Koliko je biznis u Srbiji rizičan i da li je pravo vreme za startap u gradu ili firmu na selu pitanja su koja postavlja Biznis plan.
Počinje Biznis plan: Novi serijal o preduzetništvu do kraja godine na 021
Foto: 021.rs
Novi nedeljni serijal na Radiju 021 i portalu 021.rs autorke Gorice Nikolin donosi pravovremene i tačne informacije, ali i zanimljive priče i svedočenja ljudi koji su ostvareni u biznisu i žele da svoja znanja podele sa onima koji su još uvek na svojoj ideji.

Od oktobra do kraja godine, svake nedelje na Radiju 021 i ponedeljkom na 021.rs donosimo novu temu i nove sagovornike koji analiziraju srpsko tržište, sopstvena iskustva i iskustva s državom.

Osim aktuelnih učesnika na tržištu, predstavnici nadležnih organa govoriće o svim podsticajima koji postoje i kako da ih na najbolji način iskoristite.

Serijal Biznis plan otvara vrlo bitna priča o startapima i inovativnim idejama. U nedelju, 8. oktobra od 9h na Radiju 021, poslušajte šta o startapima govore suosnivač i CEO kompanije Vega IT Saša Popović i rukovodilac razvojnog centra Naučno-tehnološkog parka Novi Sad Vladimir Todorović.

Njihovu priču moći ćete da pročitate već narednog dana na 021.rs.
 
U nastavku serijala obradićemo socijalno preduzetništvo, ideje za biznis na selu, žensko preduzetništvo, pisanje biznis plana, održive ideje u svetu preduzetništva i mnogo toga još.
 
Sve emisije iz serijala biće dostupne za slušanje onlajn na platformi Mixcloud. Slušamo se i čitamo s novim temama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.