Objavljene (ne toliko) nove cene goriva

U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru.
Objavljene (ne toliko) nove cene goriva
Foto: 021.rs

U odnosu na cene prethodne nedelje, dizel je pojeftinio dva dinara, a cena benzina je ostala ista, javlja RTS

Nove cene važiće od 15 časova.

Podsetimo da su prošle sedmice cene i dizela i benzina bile više za dinar u odnosu za nedelju pre toga, a da cene benzina već nedeljama ne padaju.

  • Sedi jedan

    01.03.2024 14:18
    @Alek
    Ne sekiraj se, doci ce. Uvek je ovako bilo. Nikad gorivo nije pratilo trenutno stanje na berzi vec sa zakasnjenjem. To sto se prosli put desilo je losa korelacija. I to se desava zato sto je gorivo koje je trenutno u prometu kupljeno ranije po prethodnim cenama, uvek izmedju svetske berze i rezervoara postoji izvesan vremenski period neophodan za distibuciju, rafinisanje kako kod nas tako i u ostalim zemljama.
  • Dejan

    01.03.2024 12:43
    srb
    Ovim javnim pljackanjem gradjana kroz visoke cene goriva i naduvanih racuna za struju, mi samo vracamo ono ,,sto vucic deli ili daje po 20000 din. ,, i jos usput finansiramo rat u ukrajini !
  • Alek

    01.03.2024 10:54
    Konstatacija
    Zbog cega ne pojeftini jedan dinar kada je barel jeftini za dolar. Kada je barel skocio jedan dolar tada je i gorivo poskupelo za dinar kao npr prosle nedelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.