Florens, Riz i Ema preporučuju dobre knjige

Svetske zvezde društvene mreže koriste uglavnom za samopromociju, tek neke od njih sa svojim pratiocima dele detalje vredne pažnje.
Među ovim potonjim našle su se pevačica Florens Velš i glumice Riz Viterspun i Ema Votson, koje svoje instragram profile koriste da bi preporučile dobre knjige.
 
Florens Velč, pevačica "Florence And The Machine" vodi Instagram profil "Between Two Books".
 
Florens najčešće preporučuje eseje, memoare, a pre svega novu poeziju, možda zato što je i sama pesnikinja. Oni koji su u prilici da putuju izvan Srbije, mogu da nađu njenu knjigu "Useless Magic", koja je posve intimni pogled u poetsku dušu ove izuzetne pevačice. 
 
Glumica Ema Votson i njen "Our Shared Shelf" mesto su na kojem se može saznati sve o novoj feminističkoj literaturi. Koje su od pročitanih knjiga one kojima će se možda jednom opet vratiti može se naslutiti iz komentara koje ostavlja ispod naslovnih strana knjiga. 
 
Glumica Riz Viterspun zaslužna je za izuzetnu seriju "Big Little Lies", koju je realizovala i kao producentkinja, a nakon što je ubedila spisateljicu Lijan Moriarti da će od njenog štiva biti dobra serija. Njen Reese's Book Club često diskretno najavljuje potencijalno dobar materijal za neku od narednih zanimljivih serija. 
 
Riz Viterspun bila je prva osoba koja je filmski hit "Gone girl" prepoznala još dok je čitala knjigu Džilijan Flin. Njena produkcijska kuća "Hello Sunshine" trenutno snima seriju "Little Fires Everywhere", nastalu po knjizi Celeste Ng.
 
O zanimljivim beletrističkim naslovima koji će tek stići u srpske knjižare često se može čitati i na instagram profilu Sare Džesike Parker.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.