Japansko-srpski festival filma od 22. do 24. oktobra

Japansko-srpski festival filma biće održan od 22. do 24. oktobra, u Jugoslovenskoj kinoteci i Kombank dvorani, a deo programa će reprizno biti prikazan na Fakultetu dramskih umetnosti, saopštila je Jugoslovenska kinoteka.
Japansko-srpski festival filma od 22. do 24. oktobra
Foto: Pixabay
U specifičnim okolnostima u kojima se ceo svet našao, kroz brigu koja nas je globalno "obojila", sedmi Japansko-srpski festival filma prikazuje japanska i srpska ostvarenja na temu C.A.R.E. (briga).
 
Ovaj festival se održava u partnerstvu sa Jugoslovenskom kinotekom i uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.

Otvoren Berlinale

U Berlinu je počeo 74. Međunarodni filmski festival (Berlinale) sa svetskom premijerom irske drame u kojoj igra glumac Kilijan Marfi.