Besplatan ulaz u Muzej Jugoslavije 14. februara povodom Dana državnosti Srbije

Ulaz u Muzej Jugoslavije biće besplatan u nedelju, 14. februara, povodom Dana državnosti Srbije.
Besplatan ulaz u Muzej Jugoslavije 14. februara povodom Dana državnosti Srbije
Foto: Pixabay
Kako se navodi, Muzej će biti otvoren za posetu od 10 do 18h, a u 12 časova će biti organizovano vođenje kroz kompleks Muzeja Jugoslavije.
 
Posetioci će moći da vide aktuelnu izložbu "Alan Ford trči počasni krug", posvećenu istoimenom stripu, kao i rad na stalnoj postavci pod nazivom "Muzejska laboratorija", sa aktuelnim intervencijama povodom 75 godina od pobede nad fašizmom, kao i da posete Kuću cveća.
 
"Najmlađe posetioce će na stalnoj postavci čekati mape, pomoću kojih će moći da se igraju tragajući za određenim muzejskim predmetima, prolazeći tako kroz različite istorijske događaje i vremenske periode, zemlje i kulture. U ovoj aktivnosti deca i njihovi pratioci učestvuju samostalno i nezavisno od drugih posetilaca", navodi se u saopštenju.
 
Prilikom posete Muzeju neophodno je poštovanje svih protivpandemijskih mera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.