Na Brodveju odigrana prva predstava nakon lokdauna

Prva predstava na Brodveju nakon zatvaranja njujorških pozorišta 2020. zbog pandemije koronavirusa odigrana je uz obavezan dokaz o vakcinaciji i nošenje maski.
Na Brodveju odigrana prva predstava nakon lokdauna
Foto: Pixabay
"Pass Over", moderna verzija klasične drame "Čekajući Godoa" bila je rasprodata na prvom prikazivanju u pozorištu Wilson Theatre na Menhetnu.
 
Prema pravilima koje su pozorišta objavila prošle nedelje, publika, glumci i pozorišni radnici moraju biti vakcinisani i nositi maske na predstavama koje se sada mogu izvoditi sa 100 odsto kapaciteta.
 
Većina predstava na Brodveju, uključujući mjuzikle "Hamilton", "Kralj lavova" i "Čarobnjak iz Oza" trebalo bi da počnu s prikazivanjem u septembru nakon što su pozorišta zatvorila vrata u martu 2020. kada je pandemija prvi put pogodila Njujork.
 
Povratak je krenuo u junu solo nastupom Brusa Springstina "Springstin na Brodveju" pred ograničenim brojem gledalaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.