Interaktivna instalacija "Suba soba" od 21. marta u Beogradu

Interakcivna instalacija "Suba soba" biće izložena od utorka, 21. marta do subote, 25. marta u izložbenom prostoru "Kula" u Beogradu (Ceetinjska 15).

Ova izložba posvećena stvaralaštvu Mitra Subotića Sube je prošle godine izazvala veliko interesovanje u Novom Sadu.

Instalacija će biti postavljena kao prateći program Kontakt muziče konferencije, showcase-a i festivala.

Instalaciju čini prožimanje različitih formata u prostoru "Kule", uz prateći muzički program koji će se tokom trajanja izložbe organizovati u Anti Shop Elektropioniru, na istoj adresi.
 
Izložba koju čine fotografije, dokumenti, muzički instrumenti i drugi artefakti iz Subinog života nastala je u produkciji Fondacije Mitar Subotić Suba. Urednice programa su  Branka Parlić i Vera Kopicl, kustoskinja izložbe je Bosiljka Zirojević Lečić, a producenti su Igor Lečić i Ivan Fece.
 
Posetioce očekuje izložba, zvučna instalacija, razgovori, predstavljanje novih izdanja, predavanja, projekcije video radova, džem sešni, DJ nastupi.
 
Izložba se otvara u 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.