Radnik okačio svoju sliku u muzeju umetnosti u Minhenu

Radnik muzeja umetnosti u Minhenu verovatno je sanjao o slavi kad je okačio jednu od svojih slika na radnom mestu, ali sada je suočen s prekršajnom prijavom.
Radnik okačio svoju sliku u muzeju umetnosti u Minhenu
Foto: Pixabay
Portparol policije u ponedeljak je saopštio da je podneta prijava zbog štete jer je 51-godišnji radnik probušio rupe u zidu kako bi okačio svoje delo. 
Incident se dogodio 23. februara u minhenskom muzeju "Pinakothek der Moderne". 
Nesuđeni umetnik bio je zaposlenik u tehničkom sektoru muzeja, objavila je policija. Pretpostavlja se da slika nije dugo visila na zidu, a i portparolka muzeja je rekla da nadzornici odmah primete tako nešto. 
 
Nisu otkriveni dodatni detalji o temi i stilu slike, piše agencija dpa.
  • Ram

    10.04.2024 21:14
    Duhovito,podsetilo me na Mister Bina.
  • Miki

    10.04.2024 10:05
    Simpatično
    Nije to presedan. Rade to povremeno ljudi skloni avanturama i eksperimentima, a naravno i umetnosti. I amateri i umetnici-profesionalci.
  • Zare

    09.04.2024 13:20
    Genijalno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.