Microsoft do kraja meseca lansira Windows 10 Mobile

Iako je na tržištu već dostupno nekoliko uređaja sa Windows 10 Mobile operativnim sistemom, veliki broj starijih telefona još čeka na globalno lansiranje platforme.

Prema svemu sudeći, izgleda da korisnici neće morati da čekaju još dugo.

Huan Blas (poznat i kao @evleaks) u svom izveštaju u VentureBeatu sugeriše da će ažuriranje na Windows 10 Mobile stići do kraja meseca.

Ove procene su bazirane na emailu koji je Microsoft poslao partnerima, a u koji je VentureBeat imao uvid. Prema sadržaju emaila, Microsoft cilja lansiranje Windows 10 Mobile operativnog sistema na uređajima do kraja marta.

Za sada nije poznato kog datuma tačno će se ovo ažuriranje i dogoditi. Očekuje se da će uslediti nakon što Lumia 950 i 950 XL dobiju svoja redovna mesečna ažuriranja servisa.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija