Facebook ukida opciju koja se retko koristi

Facebook je svima 2012. godine dao posebnu mail adresu sa nastavkom @facebook.com. S obzirom na to da nije bila previše popularna, društvena mreža ju je ukinula 2014, ali su korisnici i dalje mogli da redirektuju mejlove poslate na ovu adresu u drugi inboks.

Ali i tome uskoro dolazi kraj. Nakon najnovije odluke Facebooka, više nećemo moći da primamo poruke poslate na ovu adresu od 1. maja.

"Nakon 1. maja 2016. godine više nećete moći da primate ove mailove. Molimo vas da apdejtujete vaše mail adrese za sve servise koji vam trenutno šalju poruke na ovu mail adresu (korisničko_ime@facebook.com)", stoji u poruci koju je Facebook počeo da šalje ljudima koji i dalje koriste redirekciju ovih mejlova.

Kako biste uklonili Facebook mail sa vašeg naloga, u desktop verziji društvene mreže idite na Settings > Email >Edit i odštiklirajte boks "Use your Facebook email".

Na Android aplikaciji kliknite na tri vodoravne ikonice i skrolujte do menija Settings i pratite gore navedena uputstva.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).