Facebook omogućio grupno gledanje videa

Facebook je uveo opciju grupnog gledanja videa nazvanu Watch Party.
Facebook omogućio grupno gledanje videa
Foto: Pixabay
Društvene mreže čine sve da maksimalno simuliraju druženje, a naredni korak je upravo zajedničko gledanje multimedijalnog sadržaja.
 
Uz novu opciju grupnog gledanja videa, sada ne morate da se družite licem u lice već možete iz svog kreveta da se družite i istovremeno smejete šašavim snimcima. Sistem gledanja se zove Watch Party i zamišljen je tako da omogućava sinhronizovano gledanje video materijala svih koji su povezani kako bi mogli da u realnom vremenu reaguju na ono što gledaju.
 
Da biste uživali u druženju sa prijateljima, potrebno je da jedan korisnik bude domaćin i organizuje stream. Omogućeno je da više ljudi budu domaćini kako bi učestvovali u pravljenju liste videa. Svi koji su pozvani mogu da sugerišu koji video da se pusti, ali ne mogu da ih puštaju. 
 
Za sada je moguće grupno gledanje samo u okviru grupa (ne stranica) a video mora da bude postavljen na Facebook. 
 
Ovo je logični nastavak testiranja koje je bilo najavljeno još u januaru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija