"Petnica" raspisala konkurs za programe u 2020.

Istraživačka stanica Petnicа, prestižna institucija za rad sa mladim talentima, raspisala je konkurs za prijavljivanje za njene programe u 2020. godini.
"Petnica" raspisala konkurs za programe u 2020.
Foto: Pixabay
Kako su saopštili iz Petnice, srednjoškolci iz svih krajeva Srbije, zainteresovani za prirodne, društvene ili tehničke nauke, bez obzira na tip škole, mogu da se prijave za učešće na njenim programima.
 
Zainteresovani srednjoškolci, kojima regularan sistem školovanja nije dovoljan, a vole astronomiju, fiziku, elektroniku, računarstvo, matematiku, biologiju, hemiju, geologiju, medicinu, sociologiju, antropologiju, psihologiju, istoriju, lingvistiku, arheologiju ili dizajn pozvani su da se prijave.
 
"Naša želja je da identifikujemo motivisane i zainteresovane srednjoškolce. Oni ne moraju imati najbolje ocene ili biti takmičari, ali ako vole nauku i već sami pokušavaju naukom da se bave kod kuće, onda je Petnica za njih pravo mesto", izjavio je programski direktor u Petnici Nikola Božić.
 
Prijava za programe može se naći na sajtu Petnice, a rok za prijavljivanje je kraj novembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija