Netfliks gasi račune neaktivne godinu dana

Popularna striming platforma Netfliks promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih računa za koje se proceni da su duže vremena neaktivni, ali navodi da se radi o vrlo malom broju korisnika.
Netfliks gasi račune neaktivne godinu dana
Foto: Pixabay
Promena se odnosi na korisnike koji Netfliks nisu upotrebljavali godinu dana, odnosno nisu ništa pogledali iz ponude platforme ili korisnike koji su prestali da prate sadržaj Netfliksa pre više od dve godine.
 
Takvim korisnicima će stići poruka elektronskom poštom ili notifikacija unutar Netfliks aplikacije koja će ih pitati žele li da zadrže svoju pretplatu, a ukoliko ne bude pozitivnog odgovora, uslediće automatska deaktivacija pretplate na platformu, prenosi seebiz.
 
Reaktivacija takvog računa u narednih 10 meseci nakon automatske deaktivacije vraća stari profil i sve postavke povezane s njim.
 
Iz Netfliksa ističu da je u ovom slučaju reč o vrlo malom broju korisnika, manje od 0,5 posto ukupnog broja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija