TikTok uvodi velike promene za mlađe od 18 godina

Korisnicima TikToka koji imaju manje od 16 godina, nalozi će ubuduće automatski biti podešeni na privatne, što je samo jedna od mera koje aplikacija uvodi u cilju poboljšanja bezbednosti dece.
Samo oni pratioci koji imaju dozvolu moći će da komentarišu video-snimke mlađih od 16 godina.
 
Takođe, biće onemogućeno i preuzimanje video-snimaka koje su objavili. Njihovi nalozi, isto tako, neće se pojaviti u "Suggested" sekciji, odnosno neće biti predloženi nasumičnim korisnicima.
 
Korisnici TikToka koji imaju 16 ili 17 godina, imaće slično ograničenje kada je preuzimanje njihovih video-snimaka u pitanju. Jedina razlika u odnosu na mlađe, jeste to što će oni moći da isključe restrikciju i tako dozvole preuzimanje, prenosi BBC.
 
Što se dueta tiče, neće biti dozvoljeni kada su u pitanju video-snimci mlađih od 16 godina, a za one od 16 ili 17 godina, isto kao i preuzimanje video-snimaka, biće opciono da li će i kome dozvoljavati duete.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija