Pao Fejsbuk mesindžer

Došlo je do prekida rada u aplikacijama Instagram i Fejsbuk mesindžer u mnogim državama, kao i u Srbiji.
Pao Fejsbuk mesindžer
Foto: Pixabay
Brojni korisnici prijavili su isti problem - poruke je nemoguće slati ili dobijati. Sajt Down Detector je takođe zabeležio veliki broj prijava da ove aplikacije ne rade u poslednjih 15 minuta.
 
Na ovom vebsajtu, korisnici u komentarima pišu kako je problem u radu aplikacija u raznim delovima sveta, pa se tako javljaju iz Tunisa, Ujedinjenog Kraljevstva, SAD, Portugala...
 
Instagram i Fejsbuk mesindžer imaju istog vlasnika - kompaniju Fejsbuk.
 
Postoje neke naznake, kako prenose strani mediji, da je razlog za privremen prestanak u radu spajanje ove dve funkcije u jednu, odnosno da će korisnici ubuduće moći da čitaju poruke iz Instagrama u Fejsbuk mesindžeru i obrnuto.
 
Obaveštenje o ovom spajanju dobijaju neki korisnici koji su imali problem sa slanjem poruka. Ipak, Fejsbuk se još uvek nije zvanično oglasio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija