Kraj jedne ere: Pro Evolution Soccer menja naziv u eFootball i postaje besplatan

Konami je odlučio da preimenuje planetarno poznati PES u eFootball i prebaci ga na novi Freemium model poslovanja, koji se već godinama uspešno koristi u igrama Fortnite i League of Legends.
Kraj jedne ere: Pro Evolution Soccer menja naziv u eFootball i postaje besplatan
Foto: Pixabay
Iako ova odluka može biti iznenađujuća za mnoge, Konami je brani promenom endžina igre, za koji navodi da je više od poboljšanih vizuelnih efekata ili performansi.
 
Kako piše B92, novi endžin je bolji od onog u dosadašnjim PES igrama, tako da sada predstavlja vernije virtuelno okruženje što je jedan od razloga promene imena igre u eFootball.
 
Ono što će sigurno biti najzanimljivije igračima jeste podrška za unakrsno igranje preko više platformi. Međutim, to se neće dogoditi odmah.
 
  
 
 
 
Konami je prikazao razvojni put multiplayer segmenta gde se ističe da će se prvo spajati iste generacije koznole, pa da će se zatim ukrštati konzole i PC i na kraju da će moći da igraju sve platforme unakrsno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija