Dobre vesti za one koji još koriste Windows 7

Iako je u ovom trenutku glavna tema Windows 11, postoje i dalje oni koji još koriste sada već zastareli Windows 7.
Za neke računare, koji su ostali na Windowsu 7, otežano je prebacivanje na novije verzije Microsoftovog operativnog sistema.
Različiti su razlozi za to. Na primer, brojna preduzeća koriste veliki broj Windows 7 licenci i teže im je da pređu na noviju verziju platforme zbog velikih troškova.
Pored toga, nadogradnja sa Windowsa 7 na Windows 10 (i posebno Windows 11) zahteva i nadogradnju hardvera, što dodatno povećava troškove. To je i jedan od razloga zbog kojih mnogi još uvek koriste Windows 7.
 
Google je, prema planovima, trebalo da prestane sa podrškom za Windows 7 na Chrome-u u januaru sledeće godine. 
 
Međutim, kompanija je objavila obaveštenje u kojem otkriva da se Chrome podrška za Windows 7 produžava bar do 15. januara 2023. godine.
 
Chrome je trenutno najveći i najpopularniji pretraživač, a Google je istakao da je odlučio da korisnicima Windowsa 7 omogući više vremena da pređu na novije verzije Windowsa.
  • tomy

    04.12.2021 11:04
    XP je najbolji!
    XP je Car i za 7-cu i za 10-ku!
  • @Gonk

    25.11.2021 09:10
    Bankama ne trebaju ikonice, ali im trebaju bezbednosne zakrpe.
  • Jovica

    25.11.2021 06:34
    Samo FIREFOX

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija