Tviter zabranio deljenje fotografija i snimaka bez pristanka

Tviter je saopštio da na svojoj platformi neće dozvoliti deljenje privatnih medijskih podataka, kao što su fotografije i video snimci, bez pristanka osobe koja se na njima nalazi.
Tviter zabranio deljenje fotografija i snimaka bez pristanka
Foto: Pixabay
Politika privatnosti ove kompanije već zabranjuje deljenje privatnih podataka drugih ljudi, kao što su brojevi telefona, adrese i lične karte, podseća Rojters.
"Kada nas pojedinci koji su prikazani ili ovlašćeni predstavnici obaveste da nisu dali pristanak za deljenje njihovih privatnih fotografija ili video snimka, mi ćemo ih ukloniti", poručuju iz Tvitera.
Osnivač i izvršni direktor Tvitera Džek Dorsi podneo je u ponedeljak ostavku na mesto prvog čoveka ove društvene mreže.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).