Korisnici prijavljuju probleme u funkcionisanju Vibera

Korisnici Vibera u Srbiji prijavljuju probleme u funkcionisanju ove aplikacije.
Korisnici prijavljuju probleme u funkcionisanju Vibera
Foto: Pixabay
Neki se žale da se poruke šalju neuporedivo duže nego ranije, drugi prijavljuju da ih aplikacija obaveštava o problemima sa lokacijom, dok određeni broj korisnika svedoči da ih Viber ne obaveštava o primljenim porukama, odnosno da su zakazale notifikacije, piše Blic.
 
Osim toga, pojedini korisnici iz Srbije, ali i iz inostranstva kažu da uopšte nisu u mogućnosti da koriste ovu aplikaciju u poslednja dva dana.
Povodom problema u funkcionisanju Vibera, koje prijavljuju korisnici širom sveta, aplikacija se još nije oglašavala, iako je na sajtovima za proveru globalnih servisnih informacija, kao što je "Istheservicedown", evidentan porast broja problema u poslednja 24 sata.
Razlog lošeg funkcionisanja aplikacije mogla bi da bude novina koju je Hiroši Mikitani, izvršni direktor "Rakutena", u čijem je Viber vlasništvu, uveo povodom sukoba između Rusije i Ukrajine.
 
"Aplikacija za komunikaciju Viber od 25. februara nudi besplatne glasovne pozive na fiksne i mobilne telefone", saopšteno je na konferenciji za medije koju je održala kompanija "Rakuten Mobajl". 
 
Besplatne pozive uobičajeno možete da upućujete samo unutar Viber aplikacije, a sada besplatno možete da pozivate fiksne i mobilne brojeve pod opcijom "Viber aut" koja se inače plaća. 
 
"Nakon ruske invazije na Ukrajinu, Hiroši kaže da ovu opciju nudi besplatno kako bi ljudi ostali u kontaktu sa svojim voljenima tokom krize", piše japanski "IT medija".

Teme

Viber
  • Ima

    25.02.2022 16:30
    sajt za pracenje
    https://downdetector.com/status/viber/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija