Whatsapp testira novi način odgovaranja na poruke

Popularna aplikacija za razmenu poruka bi uskoro mogla dobiti još jednu funkciju koja nam je poznata sa drugih servisa.
Whatsapp testira novi način odgovaranja na poruke
Foto: Pixabay
Jedna od funkcija, koje je Facebook predstavio pre nekoliko godina, bila je "reakcije".
Ovo je omogućavalo korisnicima da na objave i komentare odgovore pomoću emodžija. Kompanija je potom ovu mogućnost donela na Instagram DM i Messenger, a izgleda da uskoro stiže i na Whatsapp.
Kako javlja WABetaInfo, najnovija Whatsapp beta za Android konačno omogućava reakcije u okviru aplikacije.
 
Ranije su se pojavile informacije da kompanija radi na pomenutoj funkciji, a sada bi mogla biti ponuđena većem broju korisnika na testiranje.
 
Nije poznato kada će reakcije na poruke postati dostupne korisnicima van bete, ali se pretpostavlja da neće proći previše vremena dok ne bude javno dostupna.
 
Trenutno deluje da je funkcija slična Facebook reakcijama, gde korisnik pritisne na poruku i drži dugo, nakon čega ima izbor između nekoliko ponuđenih reakcija.
 
Trenutno beta prikazuje nekoliko tipova reakcija, kao što su emotikon srca, palac/znak odobravanja, emodži koji se smeje i drugi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija