Mask: Tviter će uvek biti besplatan za obične korisnike

Ilon Mask izjavio je da će Tviter uvek biti besplatan za obične korisnike, ali da bi moglo da dođe do promene u cenama za komercijalne i državne korisnike.
"Tviter će uvek biti besplatan za obične korisnike, ali će doći možda do manje promene u cenama za komercijalne i državne korisnike", naveo je novi vlasnik Tvitera Mask.
Iz kompanije Tviter odbili su da komentarišu bilo šta na ovu temu, nakon što ih je kontaktirao Rojters.
Mask je počeo sa predlozima o promenama na Tviteru prošlog meseca.
 
Nakon što je dodao ovu društvenu mrežu na listu kompanija koje poseduje, Mask je rekao da je želeo da poboljša platformu sa novim opcijama, da promeni određene algoritme, izbaci botove i verifikuje svačiji nalog.
 
Prošlog meseca, pre nego što je postigao dogovor o kupovini Tvitera, Mask je predložio nekoliko promena u usluzi premijum pretplate Tviter blu, uključujući smanjenje cene.
 
On je, takođe, u ponedeljak izjavio da će načiniti transparentnim način na koji se promovišu ili degradiraju određeni tvitovi, kao i da će učiniti da Tviterov softver bude dostupan za javnu kritiku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).