Netfliks se udružio sa Majkrosoftom

Platforma Netfliks udružila se sa kompanijom Majkrosoft kako bi ponudila jeftiniji plan pretplate korisnicima koji će prikazivati oglase, javlja danas BBC.
Netfliks se udružio sa Majkrosoftom
Foto: Pixabay
Netfliks kaže da će usluga biti "dodatak" njegovim postojećim planovima, koji ne uključuju reklame.
Kompanija još uvek nije otkrila koliko planira da naplati pretplatnicima za novu uslugu.
Netfliks je najavio taj potez nakon što je prijavio svoj prvi gubitak pretplatnika i otpustio stotine radnika ranije ove godine.
 
Platforma za striming izgubila je 200.000 pretplatnika u periodu od januara do marta, u poređenju sa 2,5 miliona, koliko su analitičari očekivali da će kompanija povećati u tom periodu.
 
Kompanija je saopštila da je odabrala Majkrosoft kao svog globalnog partnera za tehnologiju oglašavanja i prodaje kako bi uvela "plan pretplate po nižoj ceni sa oglasima", navodi BBC.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).