Novi izgled Gmail-a: Ako vam se ne sviđa, možete ga vratiti staru verziju

Google je korisnicima nedavno počeo da isporučuje redizajn svog imejl servisa. Međutim, velikom broju korisnika on neće odgovarati i želeće da se vrate ili zadrže aktuelni dizajn.
Novi izgled Gmail-a: Ako vam se ne sviđa, možete ga vratiti staru verziju
Foto: Pixabay
Google menja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim servisima, prenosi B92.
Međutim, ukoliko vam se novi izgled ne sviđa, možete još neko vreme zadržati stari izgled.
Nije poznato koliko dugo će ova opcija biti dostupna, ali za sada se na prethodni dizajn možete vratiti pomoću samo nekoliko klikova.
 
Ukoliko odlučite da želite novi izgled da zamenite starim, otvorite svoj Gmail inboks, kliknite na Settings zupčanik u gornjem desnom uglu stranice i izaberite "Go back to the original view".
 
Dobićete prozor sa pitanjem zbog čega želite da se vratite na izgled prethodne verzije, ali to polje možete da ostavite praznim.
Novi dizajn Gmaila, pored izmenjenog izgleda, dodaje i Google Chat, Spaces i Meet u glavni meni Gmaila s leve strane. U okviru novog dizajna, korisnici i dalje imaju mogućnost da menjaju neke funkcije i izgled svog inboksa.
 
Tu je mogućnost izbora koliko kompaktni će biti imejlovi, koje poruke se pojavljuju u vrhu stranice, menjanje Gmail pozadine i drugo.

Teme

Gmail

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).