Novi klipovi igre GTA 6 "procurili" u javnost, "Take-Two Interactive" ih uklanja

Snimci gejmpleja nadolazeće igre "Grand Theft Auto VI" pojavili su se u javnost, a kompanija "Take-Two Interactive" poduzima korake da ih ukloni.
Korisnik GTA Forums-a je objavio fajl od tri gigabajta koji sadrži čak 90 klipova, a svi prikazuju detalje iz igre GTA 6, prenosi Klix.ba
Kako je korisnik "teapotuberhacker" došao do klipova zasad nije poznato, ali tvrdi da upravo on stoji iza hakovanja Ubera o kojem se pisalo prošle nedelje. 
Poručio je da bi uskoro mogao objaviti još podataka uključujući izvorni kod igara GTA 5 i GTA 6.
 
Ovi klipovi se podudaraju s ranijim izveštajima o igri GTA 6 jer neki od njih prikazuju ženski lik inspirisan pričom o Boni i Klajdu. 
 
Blumbergov novinar Džejson Šrejer je rekao da je potvrdio verodostojnost klipova kod svojih izvora u Rockstar Games-u.
 
Klipovi se postavljaju na Jutjubu, Tviteru, Reditu, te mnogim gejming forumima, a u jednom od njih pomenuti ženski lik Lusija pljačka restoran i uzima taoce. 
 
Drugi klip prikazuje lika u Vajs Siti Metrou, što odgovara izveštajima da je igra smeštena u izmišljenu verziju Majamija, baš kao i "GTA: Vice City" iz 2002. godine.
 
GTA 6 će gameri čekati još najmanje dve godine, a ovo nije prvi put da "cure" detalji o igri iz Rockstar-a. 
Portal "Trusted Reviews" je morao da uplati milion dolara u humanitarne svrhe nakon što je objavio detalje o igri "Red Dead Redemption 2" pre njenog izlaska na tržište.
 
Brojni klipovi vezani za GTA 6 su u međuvremenu uklonjeni nakon što je intervenisao "Take-Two Interactive".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija