Tviter pokreće pretplatu na verifikaciju - kvačice zlatne, sive i plave boje

Tviter će okvirno ponovo pokrenuti funkciju pretplate na verifikaciju naloga sledećeg petka, napisao je Ilon Mask, nakon što je odložio pokretanje "plave kvačice" ranije ove nedelje.
Tviter pokreće pretplatu na verifikaciju - kvačice zlatne, sive i plave boje
Foto: Beta/AP
Ova društvena mreža će koristiti različite boje za čekiranje organizacija i pojedinaca, naveo je Mask, prenosi Rojters.
"Zlatna kvačica je za kompanije, siva za vlade, a plava za pojedince, bilo da su slavni ili ne. Bolna mera, ali neophodna", tvitovao je najbogatiji čovek sveta.
Svi verifikovani nalozi biće ručno provereni pre nego što se čekiranje aktivira, dodao je Mask.
 
Kompanija je obustavila nedavno najavljenu uslugu pretplate na "plavu kvačicu" u iznosu od osam dolara jer su lažni nalozi nikli kao pečurke, i saopštila da će pretplata biti ponovo pokrenuta 29. novembra, a sada je to ponovo pomereno za nekoliko dana.
 
"Plava kvačica" je ranije bila rezervisana za verifikovane naloge političara, slavnih pojedinaca, novinara i drugih javnih ličnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).