Mask: Odlazim sa Tvitera čim nađem nekoga dovoljno glupog za ovaj posao

Ilon Mask poručio je da će odstupiti s mesta šefa Tvitera "čim nađe nekoga dovoljno glupog za taj posao".
Mask: Odlazim sa Tvitera čim nađem nekoga dovoljno glupog za ovaj posao
Foto: Beta/AP
Dodao je da će se nakon toga samo brinuti o softveru i timovima servera.
Maskov odgovor dolazi nakon ankete u kojoj je korisnike te društvene mreže pitao da li žele da odstupi. Korisnici su odlučili, njih 57,5 odsto je glasalo za Maskov odlazak, a on je najavio da će postupiti prema rezultatima ankete. U anketi je učestvovao 17.502.391 korisnik.
 
Svega dvadesetak minuta nakon što je objavio anketu, a videlo se da je "da" za njegov odlazak daleko popularniji, Mask je tvitao: "Pazite šta želite, to bi se moglo i ostvariti."
 
U odgovoru na jedan komentar Mask je napisao: "Pitanje nije pronaći izvršnog direktora, nego izvršnog direktora koji Tviter može održati živim. Niko ne želi posao koji zapravo može da održi Tviter u životu. Nema naslednika."
  • Znači

    21.12.2022 15:16
    ostace u tviteru, van konkurencije je u ovom slučaju:)
  • S

    21.12.2022 12:16
    Čovek budućnosti. A prevod Vam nije dobar.
  • Tja

    21.12.2022 11:30
    Ne znam gari, ali ti si meni dokazao da si nezreo. I ne treba biti glup, samo normalan. A ti kao neki mali tatin debilko koji je juce sisao sa 8chana, uspeo si da ogadis svima i svoje prozivode. Bravo, treba biti "pametan" za tako nesto. Pa sad troluj do mile volje zajedno sa svojim retosima sto ti lizu cizme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija