Mask potvrdio: Tviter ptičica odlazi u istoriju

Vlasnik Tvitera Ilon Mask potvrdio je planove za rebrendiranje društvene mreže koju je prošle godine kupio za 44 milijarde dolara.
Mask potvrdio: Tviter ptičica odlazi u istoriju
Foto: Pixabay

"Tačno je" tvitovao je Mask, komentarišući vest objavljenu da bi slovo 'X' moglo da zameni trenutno ime društvene mreže, kao i logotip plave ptice.

Mask je i ranije nagoveštavao da bi Tviter u budućnosti mogao biti preimenovan, kao i da će u poređenju sa starim Tviterom, nova platforma 'X' imati mnogo veći izbor dugog teksta, video zapisa, poruka i finansijskih usluga.
"Ja mislim da je Tviter pogrešan brend za to", rekao je Mask svojevremeno.
 
Nedavno je objavljeno i da programeri platforme Instagram planiraju da u junu lansiraju aplikaciju sličnu po funkcionalnosti Tviteru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija