Uzbunjivač u svedočenju pred Kongresom: SAD od 1930-ih znaju za postojanje vanzemaljaca

Uzbunjivač i bivši američki obaveštajac Dejvid Graš izjavio je da SAD znaju za aktivnosti "neljudi" od tridesetih godina prošlog veka.
Na pitanje kongresmena da li američka vlada ima informacije o vanzemaljskom životu, Graš je rekao da su SAD verovatno svesne aktivnosti koje nisu ljudske od 1930-ih godina, prenosi AP.
Uzbunjivač je, tokom svedočenja pred Nadzornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongresa, rekao da je apsolutno siguran da SAD poseduju UAP (neidentifikovani vazdušni fenomeni) i napomenuo da to tvrdi na osnovu razgovora sa više od 40 svedoka tokom četiri godine.
Tvrdi da zna "tačne lokacije" gde se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije "dostavio generalnom inspektoru, a neke i obaveštajnim odborima".
 
Graš je tokom svedočenja kazao da se suočio sa brutalnom odmazdom nakon što je, kako tvrdi, otkrio dokaze o tome da Vlada SAD krije dokaze o postojanju vanzemaljaca.
 
"Bilo je veoma brutalno i veoma nesrećno, neke od taktika koje su koristili da bi me povredili, i profesionalno i lično", rekao je Graš.
 
On je naveo da zna "više kolega" koje su fizički povređene usled aktivnosti UAP-a, a na zahtev da kaže više detalja o tome, odgovorio je da "ne može da ulazi u pojedinosti".
Dejvid Graš je tridesetšestogodišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte (NLO-UFO), a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obaveštajnih agencija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija