Apple potvrdio da se novi iPhone 15 pregreva

Kompanija Apple saopštila je da je probleme sa pregrevanjem njenih modela iPhone 15 izazvala softverska greška koja se pojavljuje tokom korišćenja aplikacija Instagram i Uber.
Ova američka kompanija iz Kjupertina, u Kaliforniji, saopštila je da radi na ažuriranju sistema iOS17 koji pokreće aparate iPhone 15 kako bi se sprečilo da uređaji postanu neprijatno vrući tokom rada sa navedenim aplikacijama, prenosi AP.
Kompanija Instagram, u vlasništvu korporacije Meta Platforms, ranije ove nedelje izmenila je svoju aplikaciju kako bi sprečila pregrevanje uređaja iPhone 15.
Uber i druge aplikacije kao što je video igrica Asphalt 9, još su u procesu svojih ažuriranja, saopšteno je iz Apple-a, ali nije preciziran vremenski okvir kada će biti završene softverske korekcije.
 
Iz kompanije su poručili da nikakvi bezbednosni problemi ne bi trebalo da spreče vlasnike iPhone 15 da koriste svoje uređaje dok čekaju ažuriranje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija