Kako zakazati slanje e-maila?

Iako su u Google-u najavili kako će opcija zakazivanja e-maila biti dostupna od aprila ove godine, mogućnost zakazivanja slanja e-pošte unapred u servisu za webmail Gmail tek sad stiže na računare i pametne telefone.
Kako zakazati slanje e-maila?
Foto: Pixabay
Do sada ste se, ako ste hteli da koristite tu opciju, morali oslanjati na aplikacije spoljnih dobavljača, piše "Verge".
 
Gmailova verzija jednostavna je za korišćenje i imaće niz mogućnosti primene za zakazivanje poslovnih i privatnih poruka. Evo kako to možete da učinite, korak po korak:
 
- Otvorite novu e-poštu. Kliknite na trougao uz plavo dugme Send.
 
- Odaberite neko od predloženih vremena ili kliknite na Pick date & time kako biste odabrali vreme po vašoj želji.
 
- Kliknite na Schedule send.
 
Postupak je potpuno isti i u mobilnoj aplikaciji Gmail, samo što umesto dela dugmeta Send morate pri otvaranju nove poruke kliknuti na tri tačkice u gornjem desnom uglu ekrana kako biste dobili opcije za kad želite da zakažete slanje e-maila.
 
Kako ćete pronaći poštu čije ste slanje zakazali?
 
Za to je dodata nova mapa Schedules, kako za kućne računare tako i za smartfone. Kliknite na poruku u mapi, pa zatim na Cancel send u gornjem desnom uglu kako biste otkazali zakazani termin.
 
Poruka će se vratiti u mapu s nacrtima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija