VIDEO: Narukvica koja vas elektrošokira svaki put kad se prejedete

Ako želite da smršate, ali vam samodisciplina nije jača strana kad je reč o hrani, Pavlok narukvica bi moglo da bude ono što vam treba.
Reč je o narukvici koja vas "šokira" kad pojedete previše. Dakle, svaki put kad preterate s hranom, ova narukvica će vas blago "šokirati" s 350 volti. 
 
Odluka da kroz telo pustite "šok" je vaša. Međutim, ako ne verujete sebi dovoljno, vaša porodica i prijatelji mogu skinuti aplikaciju putem koje mogu uticati na narukvicu i poslati vam "šok" kad vas uhvate da jedete više nego što bi trebalo, stoji u opisu proizvoda.
 
Narukvica se može pronaći na Amazonu po ceni od oko 175 evra. Po jednom punjenju, narukvica vas može "šokirati" 150 puta. 
 
Tvorac je za ABC News opisao da je reč o bolu kao da ste "dotakli kvaku na vratima nakon što ste trljali čarapama po tepihu". 
 
Naravno, Pavlok se može koristiti i za odvikavanje od drugih loših navika poput pušenja.
 
  • Andrija Šrek

    20.06.2019 09:46
    ?!?
    A na koji način narukvica utvrđuje da smo se prejeli? Broji kalorije, ili količinu hrane ili vrstu hrane ili vreme kad se jede...??? I KAKO, tačno?
  • milicica

    19.06.2019 22:04
    trebala bi mi
    Svu nervozu im stres ubijam prejedanjem ali sad mi i ne treba narukvica sokirana sam cenom a pogotovo sto mi trebaju bar 2 godisnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija