Bivši igrač Zvezde skrnavio Koloseum

Bivši igrač Crvene zvezde Blagoj Georgijev došao je na ideju da ureže novčićem svoje inicijale na Koloseum, kada je sa devojkom bio u poseti Rimu.
Bivši igrač Crvene zvezde Blagoj Georgijev došao je na ideju da ureže novčićem svoje inicijale na Koloseum, kada je sa devojkom bio u poseti Rimu.

Vezistu Rubina iz Kazanja su u tome sprečila dva radnika obezbeđenja, pre nego što su obavestili policiju.

"Video sam da postoje i drugi natpisi, pa sam pomislio da je to dozvoljeno", pravdao se Georgijev, kome preti novčana, ali i zatvorska kazna.

PR bugarskog reprezentativca, Atanas Lazarov uspeo je dodatno da oteža celu situaciju svom klijentu, jer je izneo gomilu laži u obraćanju medijima. "To što se stavlja na teret Blagu je laž i prevara. Ljudi, on je prethodnih dana bio u Moskvi. Italijani su ga pomešali s nekom drugom osobom koja se isto zove i preziva", stoji u demantiju.

Ovaj sraman pokušaj Lazarova naišao je na osudu javnosti, pošto na profilima Esmer Omerove, fudbalerove verenice, na društvenim mrežama ima nekoliko snimaka i fotografija iz glavnog grada Italije.

U međuvremenu, uprava Koloseuma odlučila se da postavi tablu da je bilo kakvo pisanje i skrnavljenje zidina zabranjeno.

Ranije tokom nedelje sličnu stvar je uradio i jedan Libanac, dok je Rus zbog identičnog incidenta prošle godine kažnjen sa 20.000 evra, pošto je urezao slovo "k" u zidine Koloseuma.

  • Nišlija

    19.07.2015 15:43
    Šta ste odmah napali bratka, vidite da nije znao?

    Evo pitaću ga: а бе батко, какво направи, независимо да ли си нормален? Знаеш ли че е то забранено?
  • panonius

    19.07.2015 14:16
    krele
    Ovaj lik samo da ne dođe kod nas do Petrovaradinske tvrđave... dovoljno je obeležena.
    Nego , da mu se kupi jedna fosna iliti daska , pa da na njoj rezbari svoje jadne emocije!!
  • cyco

    19.07.2015 14:12
    To bratko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet