Nemačka: Gurnuo devojku pod voz

Nemačka policija saopštila je da je 20-godišnja žena poginula kad ju je pod voz u berlinskom metrou gurnuo nepoznati muškarac.

U saopštenju se navodi da je 28-godišnji počinilac, kojeg su putnici obuzdali veoma brzo posle incidenta, uhapšen pod sumnjom za ubistvo.

Incident se dogodio kasno sinoć u metro-stanici Ernst Rojter plac, u zapadnom delu Berlina.

Portparolka berlinske policije Hajdi Fogt je izjavila da se čini da se žrtva i osumnjičeni nisu poznavali i da se prethodno nisu svađali. Fogt navodi da je muškarac, koji je rođen u Nemačkoj ali ima iransko državljanstvo, prethodno bio osuđivan, ali nije iznela više podataka.

Autor: Tanjug

  • Jana

    21.01.2016 09:35
    I sad treba da se osećam bezbedno pored muslimana. Samo neko da mi kaže kako?
  • Helmut

    21.01.2016 09:31
    Opet musliman, i opet žena žrtva. Zatvorio bi ja Merkelovu sa ovim muslimanima na par dana, pa posle da je pitam za mišljenje prema njima. Očigledno joj nije jasno ko su ugroženi i ko su žrtve u sopstvenoj državi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet