Lubic pisao lekaru da polako gubi vid i da pati od nesanice

Andreas Lubic koji je prema prvim izveštajima namerno oborio avion u francuskim Alpima navodno se pre nesreće obratio lekaru zbog problema sa vidom.
On je, kako piše “Raša tudej“, nešto pre tragedije pisao svom lekaru da polako gubi vid i da pati od nesanice.
 
Poruku koja je poslata 10. marta 2015, dve nedelje pre tragedije, objavio je nemački list “Bild“. “Univerzitetska bolnica nije našla objašnjenje za moje stanje. Nažalost, od kada sam počeo da odlazim na testove sve je još gore, ne mogu jasno da vidim ni na svetlosti, što je uzrok i stresa i manjka sna“, navodno je Lubic napisao u elektronskoj poruci.
 
On je takođe naveo i da mu je povećana doza lekova za smirenje, iako je tvrdio da je upravo zbog njih izgubio san. “Zato što se plašim da ću izgubiti vid mislim stalno na to, to je razlog zbog kojeg ne mogu da spavam“, rekao je on.
 
On je naveo i da mu je potrebno “jako svetlo da bi video bar nešto, i da će sve biti dobro, samo ako njegov problem može da se reši“, napisao je navodno tada Lubic.
 
Iako su mu lekari preporučivali da poseti psihijatra, Lubic je navodno to odbijao, a prvi toksikološki nalazi su pokazali da je Lubic 24. marta u toku leta bio pod dejstvom lekova. Za pet godina, Lubic je posetio najmanje 41 lekara i kako se navodi, mnogi su utvrdili da je on mentalno bolestan.
 
Ipak, piše “Raša tudej“, niko nije pokušao da ga zaustavi u obuci za pilota. Avion “Džermanvingsa“ A320 leteo je iz Barselone za Dizeldorf, a srušio se u francuskom delu Alpa 24. marta prošle godine. Poginulo je svih 150 putnika i članova posade.
 
Autor: agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet