Florida: Četvorogodišnjak upucao majku u leđa

Istražitelji pokušavaju da utvrde kako se četvorogodišnji dečak dočepao pištolja kojim je danas upucao svoju majku Džejmi Gilt (31) u trenutku dok je ona vozila kamionet.

Nesrećna žena, poznata kao velika pobornica slobodne prodaje oružja u SAD, pogođena je jednim metkom u leđa i njeno stanje je trenutno stabilno, prenosi Si-En-En. Ubrzo nakon incidenta majka je prebačena u bolnicu, ali policija još nije mogla da je ispita o okolnostima pucnjave.

Svedoci su primetili uspaničenu ženu koja je zaustavila svoj kamionet na sred autoputa.

Revolver iz kog je dečak slučajno opalio nalazi se u njenom vlasništvu.

Dečak je nepovređen i trenutno se nalazi kod svojih rođaka, a socijalni radnici takođe će se pozabaviti ovim slučajem.

Autor: Beta

Prema zakonu na Floridi, ostavljanje napunjenog oružja u dečijoj blizini tretira se kao prekršaj. Oružje mora biti osigurano i zaključano.

  • B

    10.03.2016 13:57
    I opet treba da joj daju pištolj, na istom mestu da ga drži. Valjda će klinac sledeći put biti precizniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet