"Flajdubai": Osiguranje iznosi više od 500 miliona dolara

Osiguranje loukost aviokompanije "Flajdubai", čiji se avion srušio prilikom drugog pokušaja sletanja na aerodrom u Rostovu na Donu, iznosi više od 500 miliona dolara što je dovoljno za kompenzacione isplate porodicama žrtava, izjavio je danas ruski ministar saobraćaja Maksim Sokolov.
Komapnija je osigurana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a reosigurana u Velikoj Britaniji, dodao je on.
 
Svih 62 ljudi koji su se nalazili u avionu koji je leteo iz Dubaija prema jugu Rusije poginuli su kada se letelica srušila prilikom drugog pokušaja sletanja na aerodrom u Rostovu, objavili su ruski zvaničnici.
 
Rusko Ministarstvo za vanredne situacije navelo je da je "boing 737-800" pao noćas u tri sata i 50 minuta po lokalnom vremenu, kao i da su u avionu najvećim delom bili Rusi.
 
Guverner regiona Rostov Vasili Golubjev rekao je da je u avionu bilo sedmoro dece.
 
Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet