Kidnapovao tinejdžerku i držao je zatočenu dve godine

Japanska policija uhapsila je dvadesettrogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je kidnapovao tinejdžerku i držao je zatočenu u svom stanu dve godine.

Devojčica, koja sada ima 15 godina, pobegla je u nedelju iz stana u centru Tokija i iz telefonske govornice pozvala porodicu. Ona je nestala pre dve godine iz rodnog Saintama.

Policija u Saintamu saopštila je da je otmičar uhapšen u šumi zapadno od Tokija.

Kako se navodi, zbog manje povrede vrata prebačen je u bolnicu, ali će brzo biti uhapšen zbog otmice.

Autor: Beta

  • ....

    28.03.2016 16:12
    е да ми је ја да га судим, осудим и извршим казну.....не, не би била смрт...варате се....дуго би трајало, годинама....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.