VIDEO: Zapalio muslimansku školu i pobegao

Policija u Švedskoj traga za osumnjičenim za podmetanje požara u jednoj muslimanskoj školi u blizini Malmea.

Portparol policije grada Malmea Klas Svenson je izjavio da je požar u školi, koji je podmetnut kasno sinoć, stavljen pod kontrolu i da u njemu niko nije povređen.

Vozilo policijske patrole pokušalo je da zaustavi automobil begunca, ali se on nije zaustavio pa su policajci pucali na njega, rekla je portparolka regionalne policije Mia Sandgren. Policija i dalje traga za tim muškarcem, dodala je Sandgren.

U Švedskoj, koja ima jedan od najvećih udela migranata po stanovniku u Evropi, poslednjih meseci je bilo više napada na škole i izbegličke centre.

Autor: Tanjug

  • Dejan

    10.04.2016 20:24
    I sad treba da žalimo muslimane pored svih dešavanja u vezi njih za ovo kratko vreme. Kada će biti Švedska škola u nekoj muslimanskoj zemlji? Nikada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet