Putin čestitao Dan pobede Ukrajincima

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je liderima Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Moldavije,Tadžikistana, Turkmenistana, Uzbekistana, Abhazije i Severne Osetije obeležavanje godišnjice Velikog otadžbinskog rata.
Čestitke je uputio i građanima Ukrajine i Gruzije, saopšteno je iz Kremlja.
 

Ruski predsednik upozorio je da se ne sme dozvoliti revizija istorije, kao i da se greške iz prošlosti ne smeju ponavljati. "Naša zajednička dužnost je da sačuvamo uspomene na stradale u Velikom otadžbinskom ratu i da se staramo o veteranima na najbolji mogući način", rekao je Putin.

On je izrazio nadu da će prijateljstvo i bratstvo koje je testirano u zajedničkoj borbi nastaviti da bude osnova međudržavnih odnosa, olakšati razvoj i integracije na Evroazijskom kontinentu. 

  • sasa

    09.05.2016 11:19
    Kako to da veliki Putin cestita Ukrajincima, kad su oni fasisti po tvrdjenju ruskih medija!!
  • ...

    08.05.2016 22:39
    hmmmm
    Uvek podsetiti na sovjetski napad na Poljsku 1939. godine i njeno komadanje u dogovoru sa nacistima. I odmah nakon toga Finsku....Toliko o "otadzbinskom" ratu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet