VIDEO: Ženu i njenog ljubavnika bičevao pred decom

Muž je uhvatio ženu u preljubi, a onda se na brutalan način osvetio njoj i ljubavniku tako što ih je vezao za stub i javno bičevao.

Uznemirujuće scene batinjanja motkom snimili su meštani jednog sela u Indiji.

Žena u tradicionalnoj nošnji, vezana za stub, vrištala je i pokušavala da izbegne udarce, ali nije uspela. Da stvar bude još gora, nemilu scenu posmatrala su i deca.

Kada je prebio ženu, ogorčeni muškarac prešao je i na njenog ljubavnika koga je takođe vezao za stub.

Javnost u Indiji podeljena je oko ovog slučaja, neki podržavaju postupak prevarenog muža, dok ga drugi osuđuju i traže da bude uhapšen.

Uznemirujući snimak:

  • Jan

    16.06.2016 16:02
    muskarci
    Muskarci su jaci pol. Pa kada se desi da zena prevari, muskarac odma udara i sutira zenu, a da ne kazem da i ubija. A sta se desava kada muskarac prevari zenu? Moze da se slobodno kaze, isto to. Muskarci smatraju zene svojim robljem, pa sta god ona uradi, oni ce je....zena to ne moze, jer je slabija, a ako i uspe da se odbrani, ubijstvom na primer, dobice vecu kaznu nego da nju ubije ili prebije muz.
  • evgenije

    16.06.2016 13:15
    U Indiji obično ubijaju preljubnike, na licu mesta, tako da se za ovo dvoje slobodno može reći da su imali više sreće nego pameti jer su samo izlemani gumenim baštenskim crevom.
  • ex chapman

    16.06.2016 11:56
    nisam indus
    pošto nisam indus ne znam šta je dobro a šta loše za njih. u srbiji, u kojoj su žene navodno emancipovane, u kojoj je brak svetovna institucija, u kojoj nema tabua u pogledu razvoda itd. isl. nema nikakvog opravdanja za preljubu u braku. ako ti se ne sviđa muž ili žena, razvedeš se i tražiš drugog (drugu). ali nije lepo da sediš na dve stolice, da hoćeš i jare i pare. ima tu još narodnih umotvorina koje lepo opisuju takve ljude! npr. ona sa ulaženjem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet