Sprečen bombaški napad u Jerusalimu

Jedan 20-godišnji Palestinac uhapšen je danas na železničkoj stranici u centralnom delu Jerusalima sa eksplozivom u tašni.

Policija je saopštila da su tog čoveka sa Zapadne obale ispitivali čuvari koji su rekli da je podstakao njihovu sumnju kada je pokušao da uđe u voz, a dok su ga ispitivali priznao je da nosi eksploziv.

Specijalna jedinica policije stigla je na stanicu i pronašla više bombi u njegovoj tašni. Ulice Kralja Džordža i Jafa zatvorene su za saobraćaj, a zaustavljen je i železnički saobraćaj na toj liniji zbog incidenta.

U talasu nasilja koji traje deset meseci ubijena su 34 Izraelca i dvoje američkih turista, uglavnom u palestinskim napadima noževima. U tom vremenu poginulo je više od 200 Palestinaca, po računici agencije Asošiejted pres.

Izrael tvrdi da su većina bili napadači, a ostali su ubijeni u sukobima s izraelskim bezbednosnim snagama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.