Jerevan: Ekipu Hitne pomoći uzeli za taoce

Napadači koji su već deset dana zabarikadirani u policijskoj stanici u Jerevanu, danas su uzeli za taoce članove ekipe Hitne pomoći koja je došla da pomogne povređenima posle razmene vatre sa policijom.
Grupa napadača zauzela je policijsku stanicu u Jerevanu 17. jula, uzela za taoce one koji su se zatekli u njoj i zatražila oslobađanje istaknutog opozicionara.
 
Oni su postepeno puštali taoce i poslednji su oslobođeni u subotu. Međutim, posle razmene vatre rano jutros dvojica napadača su se predala, a jedan policajac i dva napadača su ranjena i prevezena u bolnicu.
 
Portparol jermenske policije Ašot Agaronjan izjavio je da su napadači uzeli za taoce članove ekipe Hitne pomoći koji su pozvani da pruže pomoć ranjenima. Veruje se da se u policijskoj stanici još uvek nalazi više od 20 napadača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet