Masovna tuča u redu za burek

Devetorica mladića iz Banjaluke i Kneževa/Skender Vakufa potukli su se noćas u Ulici cara Lazara, u banjalučkom naselju Obilićevo.

"Nezavisnim" je nezvanično potvrđeno da je obračun nastao nakon što su mladići iz Kneževa/Skender Vakufa pred pekaru došli po burek, a onda je došlo do komešanja između njih i mladića iz Banjaluke.

Policija je jednog od aktera ovog incidenta uhapsila, te utvrdila da je bio pijan, dok će ostale danas pozivati na informativni razgovor.

Građani, koji žive u ulici gde se ovaj nesvakidašnji incident dogodio, ispričali su da je u obračunu povređeno nekoliko mladića, te da je oštećen saobraćajni znak, kojim su potom polupali vozilo.

  • Neko

    03.08.2016 08:40
    @Niko
    Ti si nešto baš nervozan danas..da možda nisi gladan pa zato ? Oš jednu pituljicu (sa sirom) ? :-D

    p.s. ne mogu da verujem da su neki "progutali" moju zahebanciju na temu. Meni inače mindeđ kakogod se zove hrana koja mi je po ukusu, a neki bi vidim i zaratili zbog toga...ali Balkanoidni su to majmuni, sve je objašnjeno.
  • Franc

    02.08.2016 20:21
    Pogacice
    Zato ne treba dozvoliti da se po EU otvaraju Buregdzinice vec samo pekare u kojima nema ni pita ni pica ni bureka vec iskljucivo pogacice, kifle, perece i proja.
  • Niko

    02.08.2016 19:35
    @Neko
    A sta je onda sirnica, pametnjakovicu?
    Svaki kraj ima svoj lokalizam za burek.
    Ti ga u tvojoj ulici zovi pita posto ocigledno nemas pojma sta je pita
    (pogledaj neki crtani film sa Pajom Patkom pa da saznas)
    a mi cemo ga zvati burek kao sto je i normalno.
    Jesi li nekada u burekdzinici trazio ''pica pitu''?
    Nisi.
    Ali ''pica burek'' jesi.
    Ajde udji u ''Evropu'' pa trazi pitu da vidis sta ces dobiti.
    Uostalom, Sekspir je davno rekao:
    ''Burek ce uvek mirisati kao burek, ma kako ga zvali.''

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.