Srpski državljanin osumnjičen za udes u kojem je dvoje poginulo

Javni tužilac iz Đevđelije zatražio je danas od suda da odredi pritvor srpskom državljaninu D.S. koji je osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule.
Za četrdesetšestogodišnjaka koji je upravljao "audijem" zatražen je pritvor od osam dana, a tužilaštvo je pokrenulo istražni postupak i protiv vozača autobusa "Strumica ekspresa", šezdesetogodišnjeg makedonskog državljanina G.V, za kojeg, međutim, nije tražen pritvor.
 
Njih dvojica su osumnjičeni za jučerašnju saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Udovo – Demir Kapija, kod mesta Sveta Petka, u kojoj je poginuo bračni par iz Skoplja koji se nalazio u "fijatu", a njihovo sedmogodišnji sin teže povređen. Povređeni su i majka i dete koji su bili u "audiju".
 
U nesreći su učestvovala tri vozila, a prema pojedinim lokalnim medijima, "audi", kojim je upravljao srpski državljanin, prešao je na drugu stranu kolovoza i udario u autobus koji je išao iz suprotnog pravca, zbog čega je autobus skrenuo i naleteo na "fijat" koji je dolazio iza "audija".
 
Dvojicu osumnjičenih je, kako je saopšteno, saslušao nadležni tužilac, a analizom dokaza treba da se utvrdi tačna odgovornost za izazivanje saobraćajne nesreće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet